Filet de vedella amb patates a lo pobre i salsa de vermut de Reus
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un filet de vedella d'uns 250 grams cadascun (aproximadament)
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
- Salsa de vermut de Reus (la trobareu a les meves receptes)
- Patates a lo pobre (les trobareu a les meves receptes)
1 racions
Utensilis
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Una paella mitjana
Una espàtula metal·lica plana
Un plat gran de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta i un cop fetes les reservem.
Tot seguit, fem la salsa de vermut de Reus, com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, en una planxa ben calenta fiquem el filet de vedella salpebrat amb un raig d'oli d'oliva fins que està cuit al nostre gust, i el fiquem en el centre del plat damunt un llit de patates a lo pobre.
Seguidament, cobrim el filet amb la salsa de vermut, i ja el podrem servir a taula.
1h
Notes
Farem tants filets com començals seguin a taula
Etiquetes:
Cuina de tardor
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2322 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.