Filet de vedella amb patates a lo pobre i salsa de vermut de Reus

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un filet de vedella d'uns 250 grams cadascun (aproximadament)
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols
  • Salsa de vermut de Reus (la trobareu a les meves receptes)
  • Patates a lo pobre (les trobareu a les meves receptes)

1 racions

Utensilis

Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Una paella mitjana
Una espàtula metal·lica plana
Un plat gran de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta i un cop fetes les reservem.
Tot seguit, fem la salsa de vermut de Reus, com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, en una planxa ben calenta fiquem el filet de vedella salpebrat amb un raig d'oli d'oliva fins que està cuit al nostre gust, i el fiquem en el centre del plat damunt un llit de patates a lo pobre.
Seguidament, cobrim el filet amb la salsa de vermut, i ja el podrem servir a taula.

1h

Notes

Farem tants filets com començals seguin a taula


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2322 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joan Corminas diu:
Amic Quim:
Ja he tornat dels Alps, de bolets ja nia'n, però jo no els vaig a casa, perquè aquí tenim una plaga de garrapatees que piquen i et poden transmetre una malaltia molt greu. L'any passat que vaig anar a casa bolets, en baix atrapa una bona colla. Aquí tenim una bona legislació per casa bolets, De l'1 al 10 de cada mes està prohibit collir i els altres dies solament 1 quilo per persona. De moment tenim molts ceps, i com en el meu poble, els dissabtes tenim mercat els compro allí.
Vinc a Barcelona el 15 d'agost, però solament 3 dies, o sigui que amb els tems tan just, nom serà possible, traslladarem a Reus, però espero que ja tindre alguna ocasió, mes, abans de finalitza l'any.
Rep una forta abraçada del teu amic Joan
Joan Corminas diu:
El 15 d'octubre, m'he equivocat en escriure el mes !!!!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: