Pastís aniversari

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 plaques de pa de pessic de 27x34, d'un cm de gruix més o menys.

Ingredients per una placa de pa de pessic:

  • 100 gr de farina
  • 90 gr de sucre
  • 3 ous
  • Una punteta de culleradeta de impulsor (Royal).

Ingredients per adornar:

  • 1 litre de nata per muntar
  • Fruites
  • Xocolatines
  • Suc de taronja

Elaboració

Fer una plantilla amb el número que es vulgui representar, en el meu cas he fet el 4.
Muntar la nata i reservar a la nabera.
Barrejar l'impulsor amb la farina.
Amb batedora elèctrica batre els ous i el sucre fins que quedin blanquejats i tinguin consistència (batre 10 minuts o un quart d'hora), afegir la farina passada pel sedàs i anar barrejant manualment amb moviments envolvents.
En una safata de forn posar un paper solforitzat untat amb oli, escampar la massa de pa de pessic. Posar al forn a 200° 10 minuts.
Cuita la placa posar-la de cap per vall sobre un altre paper i desenganxar abans que es refredi.
Quan sigui freda posar la plantilla damunt i tallar en la forma del número.
Fer dues plaques.
Pintar amb suc de taronja les plaques de pa pessic.
Farcir amb la nata i adornar amb les fruites i xocolatines.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3263 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: