Pollastre al forn a la catalana
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						
						
						
						
						
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1 Pollastre mitjanet
- 2 Cebes
- 1 Tomàquet madur
- Un trosset de pebrot
- 4 ó 5 grans d'all
- Una mica de llorer
- Farigola
- Orenga
- 1 Branquilló de canyella
- Sal
- Pebre negre acabat de moldre
- Oli d'oliva verge extra
- Una copa de conyac
- Una copa de vi ranci
- Aigua o brou de pollastre
- Panses, prunes i pinyons (Un grapadet de cada)
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Primer haurem tingut amb remull les panses, les prunes i els pinyons amb el vi ranci i el conyac unes hores.
En una safata d'anar al forn, col·loquem les cebes, els alls, el pebrot i el tomàquet.
Salpebrem el pollastre per dins i per fora, li coloquem a dins les herbes i la canyella i el posem a sobre de la bresa que tenim preparada.
Ho ruixem tot amb oli d'oliva i una mica de brou i l'enfornem a foc fort una estona, donant-li la volta quan ja el tinguem dauradet per una. 
Deixarem que es dauri per l'altre costat i seguidament baixarem el forn a foc mitjanet perquè se'ns cogui bé per dintre. En aquest moment, afagirem les panses, prunes i pinyons i el banyarem amb el vi ranci, el conyac i una mica de brou. 
Baixarem el forn a foc mitjanet i el deixarem un mínim d'una horeta perquè se'ns cogui per dintre.
(El temps dependrà de la mida del pollastre)
Si cal, podem anar-hi afegint una mica de brou.
														
 Etiquetes: 
						Pollastre
 
						Etiquetes: 
						Pollastre  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 16399 visites.
 16399 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 90 min.
 90 min. Postres i dolços
 Postres i dolços Natilles
 Natilles Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram