Bacallà gratinat amb allioli de poma sobre llit de parmentier de bròquil

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Parmentier de bròquil (el trobareu a les meves receptes)
  • Allioli de poma (el trobareu a les meves receptes)
  • Un llom de bacallà d'uns 300 grams aproximadament dessalat
  • Farina
  • Oli d'oliva

1 racions

Utensilis

Un plat gran de porcellana blanca
Una safata plana pel forn
Una espàtula plana fina
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Una paella mitjana

Elaboració

Primerament, fem el parmentier de bròquil com explico a la meva recepta i el reservem.
Seguidament, fem l'allioli de poma com explico a la meva recepta i el reservem.
A continuació agafem el llom de bacallà, l'enfarinem i el fregim en una paella amb oli d'oliva fins que és ben rosset. Tot seguit, el cobrim amb l'allioli de poma, el fiquem a la safata plana, i el gratinem en el forn a 180º, fins que l'allioli és ben daurat.
Per acabar el plat, amb l'ajud de la mànega pastissera fem un llit en el centre del plat, i amb molta cura amb l'espàtula plana, fiquem el llom de bacallà gratinat al damunt, i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

Farem tants plats com començals seguin a taula


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10308 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: