Llobarro al forn amb parmentier de bròquil

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un llobarro de ració /350 grams)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vi blanc
  • Parmentier de bròquil (el trobareu a les meves receptes)

1 racions

Utensilis

Un plat gran de porcellana blanca
Una safata plana per anar al forn
Una espàtula plana fina
Una mànega pastissera amb un broc rissat

Elaboració

Primerament, fem el parmentier de bròquil com explico a la meva recepta i el reservem.
Seguidament, escatem el llobarro i en traiem dos filets a lo llarg. Tot seguit, el fiquem a la safata per anar al forn, el salpebrem, el reguem amb un raig de vi i oli d'oliva, i l'enfornem a 180º, uns deu minuts fins que estigui cuit. A continuació, amb l'ajud de la mànega pastissera fem un llit de parmentier de bròquil en el centre del plat, fiquem els filets de llobarro al damunt, els reguem amb un rajolí d'oli d'oliva i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Farem tants llobarros com començals seguin a taula


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2482 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: