Tarta de santiago

Ingredients

  • 250 gr. d'ametlla en pols
  • 250 gr. de sucre
  • 4 ous
  • 1/2 copa de conyac
  • Sucre llustre

8 racions

Elaboració

Bateu els rovells amb el sucre fins que agafin una consistència cremosa i afegiu el conyac tot remenant.
Munteu les clares a punt de neu i ajunteu amb la barreja anterior.
Afegiu l'ametlla de mica en mica sense deixar de remenar.
Poseu la massa en un motlle untat amb mantega i enforneu a 200º durant 10 minuts, després afluixeu el forn a 180º i deixu coure uns 30 minuts més.
Un cop freda poseu el sucre llustre per sobre.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1986 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Nuri Valles diu:
Yo tambe la e fet, pro sense afegirli el conyac

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: