Tarta de santiago

Ingredients

  • 250 gr. d'ametlla en pols
  • 250 gr. de sucre
  • 4 ous
  • 1/2 copa de conyac
  • Sucre llustre

8 racions

Elaboració

Bateu els rovells amb el sucre fins que agafin una consistència cremosa i afegiu el conyac tot remenant.
Munteu les clares a punt de neu i ajunteu amb la barreja anterior.
Afegiu l'ametlla de mica en mica sense deixar de remenar.
Poseu la massa en un motlle untat amb mantega i enforneu a 200º durant 10 minuts, després afluixeu el forn a 180º i deixu coure uns 30 minuts més.
Un cop freda poseu el sucre llustre per sobre.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

762 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Nuri Valles diu:
Yo tambe la e fet, pro sense afegirli el conyac


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!