Tarta de santiago
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 gr. d'ametlla en pols
- 250 gr. de sucre
- 4 ous
- 1/2 copa de conyac
- Sucre llustre
8 racions
Elaboració
Bateu els rovells amb el sucre fins que agafin una consistència cremosa i afegiu el conyac tot remenant.
Munteu les clares a punt de neu i ajunteu amb la barreja anterior.
Afegiu l'ametlla de mica en mica sense deixar de remenar.
Poseu la massa en un motlle untat amb mantega i enforneu a 200º durant 10 minuts, després afluixeu el forn a 180º i deixu coure uns 30 minuts més.
Un cop freda poseu el sucre llustre per sobre.
1h
Etiquetes:
Tarta de santiago
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1258 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Quina pinta..... ben segur que la faré
Hola Fernanda, aquestes gotes, són unes boletes petites de xocolata especials per poder enfornar i no es desfan. Jo les...
Una recepte fantastica, em recorda el que fa la meva mare. Felicitats
Ben segur que si, només hi ha una manera de saber-ho. Gràcies Maria Angels.
Jo el faig iagual, soc una enamorada de l'all i oli.