Canelons de torró de crema farcits de nata

Ingredients

  • Una barra de torró de crema cremada
  • Nata per muntar
  • Sucre

Elaboració

- Tallar el torró en talls de 2cm de gruix.
- Estirar-lo amb un corró fins a obtenir una làmina ben fina de forma rectangular.
- Muntar la nata amb una mica de sucre.
- Posar la nata muntada al mig de la làmina de torró i enrotllar-la com si fos un caneló.

30min

Notes

Just a l'hora de servir s'hi pot afegir alguna flor de nata, per acabar-ho de decorar.

*Recepta proposada per la Gemma Clofent, autora del blog "La cuina de casa" (hi podeu accedir a través del portal Cuina.cat)


Recepta de cuina de Canelons de torró de crema farcits de nata

Canelons de torró de crema farcits de nata
per Amb molt de gust

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

931 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Molt original aquesta recepte.M´agradat molt.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!