Farcellets de mongeta tendra

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 gr. de mongeta tendra
  • 300 gr. de xampinyons
  • oli o mantega
  • sal
  • pebre
  • una mica de formatge Philadelphia
  • paper d’alumini

4 racions

Elaboració

- Bullim ‘al dente’ les mongetes (deixant-les fortes) i les reservem.
- Saltegem els xampinyons amb una mica de mantega o oli, sal i pebre.
- Retallem el paper de plata, fent-ne quadrats de 20 cm. de costat.
- Al mig d’un dels retalls hi posem una mica de mongetes, xampinyons i formatge i ho tapem amb una altre quadrat de paper de plata. Premem els laterals, com si féssim un ravioli.
- Posem els farcellets 5 minuts al forn ben calent, perquè el formatge es desfaci.
- La idea és servir el farcellet al plat i així segur que sorprens el comensal!

30min

Notes

*Aquesta recepta ens l'ha explicat la Maria Antònia Sostres i la podeu escoltar explicada amb tots els detalls al següent link http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_6156_36.mp3 (en alguns ordinadors la descàrrega funciona millor amb Internet Explorer)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

775 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!