Farcellets de mongeta tendra
Categoria:
Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 800 gr. de mongeta tendra
- 300 gr. de xampinyons
- oli o mantega
- sal
- pebre
- una mica de formatge Philadelphia
- paper d’alumini
4 racions
Elaboració
- Bullim ‘al dente’ les mongetes (deixant-les fortes) i les reservem.
- Saltegem els xampinyons amb una mica de mantega o oli, sal i pebre.
- Retallem el paper de plata, fent-ne quadrats de 20 cm. de costat.
- Al mig d’un dels retalls hi posem una mica de mongetes, xampinyons i formatge i ho tapem amb una altre quadrat de paper de plata. Premem els laterals, com si féssim un ravioli.
- Posem els farcellets 5 minuts al forn ben calent, perquè el formatge es desfaci.
- La idea és servir el farcellet al plat i així segur que sorprens el comensal!
30min
Notes
*Aquesta recepta ens l'ha explicat la Maria Antònia Sostres i la podeu escoltar explicada amb tots els detalls al següent link http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_6156_36.mp3 (en alguns ordinadors la descàrrega funciona millor amb Internet Explorer)
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1210 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
De res, home! Per això estem, per compartir receptes ;) Així que jo m'apunto el farcit de tonyina per provar-lo també!
Ja feia temps que volia provar aquesta recepta i ahir m'hi vaig animar... Va quedar molt bona! A més, hi vaig afegir uns...
Sí, el producte fresc sempre és millor!
Personalment encara no l'he provat, però el Jordi Samper ens va dir que era relativament senzilla de fer... Al següent...