Timbal de barreja d'arrossos

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 350 gr. de barreja d’arrossos (basmati integral, vermell i salvatge), si pot ser ecòlogics.
  • 300 gr. de shi-take
  • un manat d’espàrrecs verds
  • una ceba tendra
  • 100 gr. de bacon, tallat petit
  • salsa de soja, oli, sal i pebre.

4 racions

Elaboració

- Poseu els arrosssos en remull durant 5 minuts.
- Bulliu l’arròs 35 minuts, més cinc de repòs. Un cop cuit, l’esbandiu amb aigua freda i quan estigui ben escorregut l’amaniu amb oli i salsa de soja. Això es pot fer el dia abans i guardar-ho a la nevera.
*Aquesta barreja també pot servir per acompanyar qualsevol tall o peix a la planxa, o unes verdures a la brasa.
- Fregiu el bacon ben petit a la paella i el reserveu.
- Treieu el greix que hagi quedat a la paella i, amb una mica d’oli, fregiu la ceba tendra tallada petita.
- Quan estigui una mica cuita, hi afegiu els bolets tallats petits i els espàrrecs a rodanxes. Cal que quedi sense aigua i ben fregidet. Tot això ho barregeu amb l’arròs.
- Per servir, agafeu una tassa o un tupper petit i feu un motlle d’aquesta barreja. Al voltant hi poseu una mica d’amanida. Hi combina molt bé una mica de salsa romesco.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1725 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: