Crema de taronja sanguina

Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 o 5 taronges per fer-ne suc
  • la pell de dues de les taronges anteriors
  • 150 grams de sucre morè
  • 500 grams de nata o llet
  • 40 grams de maizena
  • 2 rovells d'ou
  • canyella

Elaboració

-Per la crema: posem la nata, 50 grams de sucre i una mica de canyella al foc. Batem els rovells d'ou amb la farina i els afegim a la barreja anterior quan estigui calenta. Remenem fins que agafi la textura de crema. Ho deixem reposar.
-Per la salsa: barregem el suc de les taronges, 100 grams de sucre i la ratlladura de dues taronges. Ho posem a reduir, a foc lent. Ho deixem refredar.
-Presentem la crema i la salsa de taronja en una copa tipus gelat.

1h 30min

Notes

*Aquesta recepta ens l'ha descobert el Juan Manuel Prieto i la podeu recuperar, explicada amb tota mena de detalls, al següent link: http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_5938_36.mp3 (en alguns ordinadors la descàrrega funciona millor amb Internet Explorer)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

747 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!