Crema de taronja sanguina

Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 o 5 taronges per fer-ne suc
  • la pell de dues de les taronges anteriors
  • 150 grams de sucre morè
  • 500 grams de nata o llet
  • 40 grams de maizena
  • 2 rovells d'ou
  • canyella

Elaboració

-Per la crema: posem la nata, 50 grams de sucre i una mica de canyella al foc. Batem els rovells d'ou amb la farina i els afegim a la barreja anterior quan estigui calenta. Remenem fins que agafi la textura de crema. Ho deixem reposar.
-Per la salsa: barregem el suc de les taronges, 100 grams de sucre i la ratlladura de dues taronges. Ho posem a reduir, a foc lent. Ho deixem refredar.
-Presentem la crema i la salsa de taronja en una copa tipus gelat.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

2332 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: