Coca de llardons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 làmina de pasta de full rectangular
  • 100 gr. de llardons una mica picats
  • 150 gr. de sucre
  • Pinyons
  • 1 ou

Elaboració

- Estirar la làmina de pasta de full amb un corró.
- Dividir imaginàriament la làmina en tres parts longitudinals.
- Escampar per sobre la franja central la meitat dels llardons i la tercera part del sucre.
- Doblegar una banda sobre la franja central i xafar-la una mica amb el corró.
- Repartir per sobre la resta de llardons i un terç de sucre.
- Tapar amb l’altra banda i tornar a xafar-la amb el corró.
- Pintar la coca amb l’ou batut i espolsar-la amb la resta del sucre i els pinyons.
- Coure la coca al forn a 190º fins que sigui daurada, uns 20-30 minuts.

40min


Recepta de cuina de Coca de llardons
Coca de llardons, dolç típic de dijous gras
per Amb molt de gust

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

12317 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: