Coca de llardons
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 làmina de pasta de full rectangular
- 100 gr. de llardons una mica picats
- 150 gr. de sucre
- Pinyons
- 1 ou
Elaboració
- Estirar la làmina de pasta de full amb un corró.
- Dividir imaginàriament la làmina en tres parts longitudinals.
- Escampar per sobre la franja central la meitat dels llardons i la tercera part del sucre.
- Doblegar una banda sobre la franja central i xafar-la una mica amb el corró.
- Repartir per sobre la resta de llardons i un terç de sucre.
- Tapar amb l’altra banda i tornar a xafar-la amb el corró.
- Pintar la coca amb l’ou batut i espolsar-la amb la resta del sucre i els pinyons.
- Coure la coca al forn a 190º fins que sigui daurada, uns 20-30 minuts.
40min
Notes
*Aquesta recepta ens l'ha explicat la Gemma Clofent, autora del bloc La cuina de casa, i la podeu recuperar explicada amb tota mena de detalls al següent link http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_6012_36.mp3 (en alguns ordinadors la descàrrega funciona millor amb Internet Explorer)
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9973 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
De res, home! Per això estem, per compartir receptes ;) Així que jo m'apunto el farcit de tonyina per provar-lo també!
Ja feia temps que volia provar aquesta recepta i ahir m'hi vaig animar... Va quedar molt bona! A més, hi vaig afegir uns...
Sí, el producte fresc sempre és millor!
Personalment encara no l'he provat, però el Jordi Samper ens va dir que era relativament senzilla de fer... Al següent...