Coca de llardons

Ingredients

  • 1 làmina de pasta de full rectangular
  • 100 gr. de llardons una mica picats
  • 150 gr. de sucre
  • Pinyons
  • 1 ou

Elaboració

- Estirar la làmina de pasta de full amb un corró.
- Dividir imaginàriament la làmina en tres parts longitudinals.
- Escampar per sobre la franja central la meitat dels llardons i la tercera part del sucre.
- Doblegar una banda sobre la franja central i xafar-la una mica amb el corró.
- Repartir per sobre la resta de llardons i un terç de sucre.
- Tapar amb l’altra banda i tornar a xafar-la amb el corró.
- Pintar la coca amb l’ou batut i espolsar-la amb la resta del sucre i els pinyons.
- Coure la coca al forn a 190º fins que sigui daurada, uns 20-30 minuts.

40min

Notes

*Aquesta recepta ens l'ha explicat la Gemma Clofent, autora del bloc La cuina de casa, i la podeu recuperar explicada amb tota mena de detalls al següent link http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_6012_36.mp3 (en alguns ordinadors la descàrrega funciona millor amb Internet Explorer)


Recepta de cuina de Coca de llardons

Coca de llardons, dolç típic de dijous gras
per Amb molt de gust

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8986 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!