Pasta amb tomàquet sec
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4OO gr. d'espaguetti d’all i julivert, d'alfàbrega o picants.
- 100 gr. de tomàquet sec
- unes quantes olives negres d’Aragó, tallades sense pinyol
- un gra d’all o (millor encara) uns quants alls tendres
- 50 gr. de parmesà ratllat
- oli
4 racions
Elaboració
- Poseu els tomàquets en aigua calenta un parell d’hores i els talleu ben petits.
- En una paella, fregiu els talls de tomàquet. Afegiu-hi l’all tallat ben petit i el daureu una mica. Amb el foc apagat, afegiu les olives.
- Feu coure la pasta amb poca sal, “al dente”. Escorreu-la.
- Barregeu tot el que tenim a la paella amb la pasta. Al plat, ja ens hi posarem el formatge, qui el vulgi. Bon profit!
Notes
*Aquesta recepta ens l'ha explicat la Montse Clapés i la podeu escoltar explicada amb tota mena de detalls al següent link: http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_6245_36.mp3 (en alguns ordinadors la descàrrega funciona millor amb Internet Explorer)
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4877 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
De res, home! Per això estem, per compartir receptes ;) Així que jo m'apunto el farcit de tonyina per provar-lo també!
Ja feia temps que volia provar aquesta recepta i ahir m'hi vaig animar... Va quedar molt bona! A més, hi vaig afegir uns...
Sí, el producte fresc sempre és millor!
Personalment encara no l'he provat, però el Jordi Samper ens va dir que era relativament senzilla de fer... Al següent...