Copa de torró amb sorpresa de xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 gr. de torró de xixona
- 250 ml. de nata per muntar
- 50 ml. de llet
- 50 gr. de sucre
- 2 fulles de gelatina
- 1 natilla de xocolata
Elaboració
- Hidratar la gelatina en aigua freda.
- Escalfar la llet i dissoldre-hi la gelatina escorreguda.
- Triturar amb el túrmix el torró, el sucre i la llet amb la gelatina fins que quedi ben fi.
- Semi muntar la nata i afegir-la amb suavitat al puré de torró.
- Omplir les copes amb la barreja fins a la meitat, posar una cullerada de natilla a dins i acabar-les d’omplir procurant que no es vegi la xocolata.
- Reservar a la nevera fins que qualli, decorar i servir ben fresqueta de nevera.
30min
Notes
*Recepta proposada per la Gemma Clofent, autora del blog "La cuina de casa" (hi podeu accedir a través del portal Cuina.cat)
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1497 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
De res, home! Per això estem, per compartir receptes ;) Així que jo m'apunto el farcit de tonyina per provar-lo també!
Ja feia temps que volia provar aquesta recepta i ahir m'hi vaig animar... Va quedar molt bona! A més, hi vaig afegir uns...
Sí, el producte fresc sempre és millor!
Personalment encara no l'he provat, però el Jordi Samper ens va dir que era relativament senzilla de fer... Al següent...