Copa de torró amb sorpresa de xocolata

Ingredients

  • 300 gr. de torró de xixona
  • 250 ml. de nata per muntar
  • 50 ml. de llet
  • 50 gr. de sucre
  • 2 fulles de gelatina
  • 1 natilla de xocolata

Elaboració

- Hidratar la gelatina en aigua freda.
- Escalfar la llet i dissoldre-hi la gelatina escorreguda.
- Triturar amb el túrmix el torró, el sucre i la llet amb la gelatina fins que quedi ben fi.
- Semi muntar la nata i afegir-la amb suavitat al puré de torró.
- Omplir les copes amb la barreja fins a la meitat, posar una cullerada de natilla a dins i acabar-les d’omplir procurant que no es vegi la xocolata.
- Reservar a la nevera fins que qualli, decorar i servir ben fresqueta de nevera.

30min

Notes

*Recepta proposada per la Gemma Clofent, autora del blog "La cuina de casa" (hi podeu accedir a través del portal Cuina.cat)


Recepta de cuina de Copa de torró amb sorpresa de xocolata

Copa de torró amb sorpresa de xocolata
per Amb molt de gust

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1341 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!