Salsa de tàperes per plats de peix

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • el suc d'una llimona
  • 50 gr. de tàperes
  • 50 gr. de mantega
  • 10 gr. de farina
  • 225 ml. de fumet peix o aigua
  • 1 cl. de suc de l'aigua de les tàperes.

Elaboració

-En un bol de vidre hi posem tots els ingredients i ho tapem amb paper transparent.
-Ho posem entre 6 i 9 minuts al microones, a la màxima potència.
-Destapem, remenem i rectifiquem de sal (compte perquè les tàperes ja són força potents!)
-Amb la salsa (calenta), cobrim el peix (que podem haver cuinat a la planxa, al vapor, enfarinat i fregit, etc.)

15min

Notes

*Segons ens ha explicat el Jordi Samper, de la botiga Tast, aquesta salsa és ideal per acompanyar un llobarro o llenguado, entre d'altres.

Podeu recuperar aquesta i altres receptes explicades amb detall al següent link: http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_5938_36.mp3 (en alguns ordinadors la descàrrega funciona millor amb Internet Explorer)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1269 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Montse Roset Armengol diu:
Bonissima la salsa. Només una cosa: No la feu amb el film de plàstic al microones!!! Aquest tipus de plàstic tan maleable és molt poc estable i amb una mica de temperatura ja es desnaturalitza i es converteix en un disruptor hormonal fatal per a la salut. Aquesta salsa es pot fer en una cassoleta, al foc normal i queda estupendament!!!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!