Salsa de tàperes per plats de peix
Categoria:
Salses
Recepta per microones
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- el suc d'una llimona
- 50 gr. de tàperes
- 50 gr. de mantega
- 10 gr. de farina
- 225 ml. de fumet peix o aigua
- 1 cl. de suc de l'aigua de les tàperes.
Elaboració
-En un bol de vidre hi posem tots els ingredients i ho tapem amb paper transparent.
-Ho posem entre 6 i 9 minuts al microones, a la màxima potència.
-Destapem, remenem i rectifiquem de sal (compte perquè les tàperes ja són força potents!)
-Amb la salsa (calenta), cobrim el peix (que podem haver cuinat a la planxa, al vapor, enfarinat i fregit, etc.)
15min
Notes
*Segons ens ha explicat el Jordi Samper, de la botiga Tast, aquesta salsa és ideal per acompanyar un llobarro o llenguado, entre d'altres.
Podeu recuperar aquesta i altres receptes explicades amb detall al següent link: http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_5938_36.mp3 (en alguns ordinadors la descàrrega funciona millor amb Internet Explorer)
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1684 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
De res, home! Per això estem, per compartir receptes ;) Així que jo m'apunto el farcit de tonyina per provar-lo també!
Ja feia temps que volia provar aquesta recepta i ahir m'hi vaig animar... Va quedar molt bona! A més, hi vaig afegir uns...
Sí, el producte fresc sempre és millor!
Personalment encara no l'he provat, però el Jordi Samper ens va dir que era relativament senzilla de fer... Al següent...