Vol-au-vent amb poma

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 poma
  • una cullerada sopera de maionesa
  • una cullerada sopera de philadelphia
  • pinya
  • vol-au-vents

Elaboració

Pelem la poma i la posem al pot de minipimer amb les cullerades de maionesa i formatge d'untar.
Quan obtinguem una massa homogènia, en farcirem els vol-au-vents .
Posar un dau de pinya a sobre per acabar d'arrodonir!
També es pot posar un dau de poma ( per aprofitar l'altra meitat)

10min


Recepta de cuina de Vol-au-vent amb poma

Espero que us agradi!

Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2988 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: