Blanquetes de gall dindi amb patates a lo pobre, amb salsa de vermut de Reus
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Salsa de vermut(la trobareu a les meves receptes)
- Patates a lo pobre(la trobareu a les meves receptes)
- Vuit blanquetes de gall dindi
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Sis alls aixafats
- Dues fulles de llorer
- Un got de vi ranci
- Un got de brou de pollastre casolà(el trobareu a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Una safata refractària rectangular de mida gran
Quatre plats grans de porcellana blanca
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Una safata metal·lica fonda
Elaboració
Primerament, fem la salsa de vermut com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta fins el moment de fer-la servir.
A part, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i un cop fetes les reservem tapades amb un paper d'alumini.
Seguidament, en una safata refractària fiquem les vuit blanquetes de gall dindi sense la punta de l'ala, les salpebrem i els hi afegim: els alls aixafats, la fulla de llorer, un bon raig d'oli d'oliva, el vi ranci, el got de brou, i tot seguit les fiquem a coure en el forn a180º, tot girant-les de tant en tant, fins que estiguin cuites.
En el moment de servir-les a taula, fem en cada plat un llit amb les patates a lo pobre, al damunt fiquem dues blanquetes, i tot seguit les cobrim amb la salsa de vermut, i ja les podem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina de tardor La cuina dels rostits
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1672 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.