Truita d'albergínia i tonyina
Truita que de sobte penses que és molt estranya però al provar-la descobrireu una truita i gust diferents
Categoria:
Ous i làctics
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
![Afegir valoració](/icons/add.gif)
Ingredients
- 1 albergínia
- 1 llauna de tonyina
- 4-6 ous
- 1 mica de sal
- Oli per fer la truita
Utensilis
Paella i plat i/o tombatruites
Elaboració
Agafem 1 alberginia i la pelem i tallem a trossets petits.
Tirem oli a la paella i quan està ben calent hi afegim l'albergínia.
Batem els 4-6 ous segons comensals i hi afegim la llauna de tonyina ben esmicolada i ho tirem a la paella amb l'albergínia i ho anem fent com qualsevol altra truita. Coure-la al punt que li agrada a cadascú.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
502 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.