Pollastre amb herbetes i vermut
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2/4 de Pollastre
- 1 ceba
- 2 dents d'all
- 1 fulla de llorer
- Farigola i romaní
- 75 ml de vermut negre
- Pebre vermell dolç
- Pebre negre
2 racions
Elaboració
Posar en una cassola amb un raig d'oli el pollastre sal pebrat juntament amb la ceba, alls i herbes i anar daurant.
Als 15 min afegir el vermut i el pebre vermell.
Quant s'hagi evaporat l'alcohol, acabar de rostir el pollastre amb la mateixa cassola al forn (programa ventilador+grill) fins que quedi ben daurat per totes les cares.
Si ens quedem curts de suc afegir caldo de pollastre.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1736 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.