Supremes de lluç a la cassola

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Supremes de lluç fresc
  • 4 Gambes
  • 1 All
  • 1 Ceba petita
  • 1 Tomàquet madur
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Julivert picat

2 racions

Elaboració

Posem una mica d'oli a la cassola i hi saltem les gambes, un minut.
Els hi treiem el cap i la cua, les pelem i reservem amb els caps.
A la mateixa cassola, hi tirem la ceba picada molt fina, el tomàquet ratllat i l'all laminat.
Deixem coure uns 15 minuts.
Salem el lluç i el posem a la cassola (la pell cap avall).
Exprimim el suc dels caps de les gambes i deixem coure el lluç sense girar-lo, uns 3 o 4 minuts.
Servim les supremes amb les gambes pelades a sobre i ho empolvorem amb julivert picat.

25min


Recepta de cuina de Supremes de lluç a la cassola

Supremes de lluç a la cassola.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3309 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: