Canelons de carbassó

Carbassó tallat amb mandolina i farcit amb el que vulguis, salsa de tomata i gratinat amb formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Carbassó
  • Ou dur
  • Tonyina
  • Tronkito
  • Salsa de tomata
  • Formatge ratllat

4 racions

Elaboració

2 carbassons tallats fins amb una mandolina. Cada 3 talls serviran per acollir la pasta del canaló.
2 ous durs
1 llauna de tonyina
1 tronquet de surimi
Salsa de tomàquet
Fer una pasta per omplir el caneló amb aquests ingredients.
Omplir les làmines de carbassó amb la pasta realitzada.
En una plata de forn coberta de salsa de tomata col·locar els canelons, cobrir amb formatge ratllat i posar al forn mínim 25 minuts.

40min

Notes

Plat amb pocs hidrats de carboni. Molt saborós i adaptable a vegans, celíacs... canviant el contingut del caneló


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2580 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: