Llet merengada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un litre de llet sencera
  • 200 grams de sucre
  • Dues clares d'ou
  • Una branca de canyella
  • Una pell de llimona
  • Una pell de taronja
  • Canyella en pols

6 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un batedor de varetes
Un colador fi
Un atuell gran (metàl·lic)
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, posem a bullir: la llet, les pells de llimona i taronja, el sucre i la branca de canyella.
Un cop arrenqui el bull, deixem que redueixi sense deixar de remenar amb el batedor de varetes, i passats cinc minuts, ho retirem del foc i ho deixem a temperar un cop passada pel colador fi.
Quan ja ha refredat una mica, ho posem en el congelador en un atuell metàl·lic, tot remenant amb el batedor de varetes cada cinc minuts, fins que estigui a punt de granissat.
A part, amb la batedora elèctrica, muntem les clares a punt de neu, i tot seguit les afegim a la llet poc a poc, i ja tenim la llet merengada a punt per servir en bols, o copes, espolsades amb una mica de canyella en pols.

2h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2109 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: