Mousse de nabius
Els nabius són una bona font de vitamines C i K, manganès i fibra i són baixos en sucre, com la majoria de fruits del bosc. A més, són abundants en polifenols (flavonoides, àcid benzoic i àcid ursòlic), que són els responsables de la seva capacitat antioxidant i antiinflamatòria. Dins dels flavonoides trobem un pigment anomenat antocianina, que els hi dóna el color blau, porpra i vermell.
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						Típica de:  França → Alsàcia
 França → Alsàcia
						
						Estació:  estiu
 estiu 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- 100 g de nabius
- 50 g de sucre
- 1 g d'agar agar
- 125 g de iogurt natural
- 1 clara d'ou
Elaboració
							Amb una batedora, barregeu els nabius amb l'agar-agar i 30 g de sucre.
Poseu aquesta mescla sobre el gas fins que bulli i, a poc a poc, afegiu el iogurt mentre barregeu. Col·loqueu fora del foc.
Bateu la clara d'ou amb una batedora i després afegir els 20 g de sucre restants.
Procedir a la barreja: incorporar la merenga amb la preparació de nabius, barrejant suaument per no trencar el blanc. Aboqueu-ho tot en gots i deixeu-ho a la nevera com a mínim 2 hores.
														
Notes
Pot passar que les mousses surtin amb una mica de suc al fons dels gots, però això no suposa cap problema.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1203 visites.
 1203 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 15 min.
 15 min. 
  Altres
 Altres Mousse
 Mousse 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram