Millat

Un pastís tradicional originari de l'Arieja.

Categoria:
Tipus de plat:

Ingredients

  • 100 grams de farina de blat de moro
  • 75 grams de farina de blat
  • 75 grams de sucre
  • 25 grams de mantega
  • 2 ous
  • 1 litre de llet
  • 1 sobre de llevat
  • 2 cullerades de conyac o rom

Elaboració

Barrejar les dues farines, el sucre i el llevat amb una mica de llet freda.
Barrejar després amb la resta de la llet bullint i el conyac, remenant durant dos minuts.
Deixar refredar i barrejar-hi els ous i la mantega.
La cocció es farà a forn fluix i empolsarem amb una mica de sucre abans d’acabar la cocció.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

836 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: