Millat
Un pastís tradicional originari de l'Arieja.
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Pastís
						
						
						
						
						
						
Ingredients
- 100 grams de farina de blat de moro
- 75 grams de farina de blat
- 75 grams de sucre
- 25 grams de mantega
- 2 ous
- 1 litre de llet
- 1 sobre de llevat
- 2 cullerades de conyac o rom
Elaboració
							Barrejar les dues farines, el sucre i el llevat amb una mica de llet freda.
Barrejar després amb la resta de la llet bullint i el conyac, remenant durant dos minuts.
Deixar refredar i barrejar-hi els ous i la mantega.
La cocció es farà a forn fluix i empolsarem amb una mica de sucre abans d’acabar la cocció.
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1054 visites.
 1054 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram