Millat

Un pastís tradicional originari de l'Arieja.

Categoria:
Tipus de plat:

Ingredients

  • 100 grams de farina de blat de moro
  • 75 grams de farina de blat
  • 75 grams de sucre
  • 25 grams de mantega
  • 2 ous
  • 1 litre de llet
  • 1 sobre de llevat
  • 2 cullerades de conyac o rom

Elaboració

Barrejar les dues farines, el sucre i el llevat amb una mica de llet freda.
Barrejar després amb la resta de la llet bullint i el conyac, remenant durant dos minuts.
Deixar refredar i barrejar-hi els ous i la mantega.
La cocció es farà a forn fluix i empolsarem amb una mica de sucre abans d’acabar la cocció.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

909 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: