Farcellets de col farcits de carn

Categoria:

Ingredients

  • 1 col força gran
  • 1/2 kg de carn picada (meitat de vedella i meitat de porc)
  • 1 cabeça d’alls
  • 2 ous
  • Brou de carn
  • Una mica de llorer i julivert
  • Una mica de farina, sal, pebre

6 racions

Elaboració

S’agafen les fulles de la col i es separen una a una per per posar-les a bullir en aigua ben calenta amb una mica de llorer.
Quan estiguin una mica tendres es trauen i s’escorren ben bé per deixar-les refredar.
A part preparem el farcit amb la carn picada, posant-li un ou, 3 grills d’alls i una mica de julivert tot ben mesclat.
Agafem una a una les fulles de col i les farcim amb el preparat de la carn, mantenint-les ben ajustades perquè no es desfacin.
Tot seguit les arrebossarem amb farina i ou, i les fregim.
En una cassola posarem aquestes cols ja farcides amb una mica de brou de carn. Les deixarem bullir a foc molt baix.
A part prepararem ametlla picada amb una mica de brou, passat tot per la batedora i ho afegirem després a la cassola.
Ho deixarem bullir tot uns 15 minuts més i ja estarà a punt per servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

480 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: