Conill estofat, amb pomes, olives negres, i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un conill de quilo i mig, tallat a trossos regulars
  • Sis pomes Golden pelades
  • Un pot de barreja de bolets, de 500 grams
  • 300 grams, d'olives negres, d'Aragó
  • Una ceba picada
  • Tres alls, pelats
  • Una fulla de llorer
  • Un brot de farigola
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Sofregit de tomàquet [Veure recepta]
  • Brou natural, o aigua
  • Pebre negre en pols
  • Un got de vi ranci

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una espàtula de fusta
Uns estalvis

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim el conill salpebrat. Quan és sofregit, afegim: la ceba, els alls, el llorer, i la farigola, rentada a raig d'aixeta.
Seguidament, afegim quatre cullerots de sofregit de tomàquet, i el ví ranci. Tot seguit, posem el brou que cobreixi el conill, i deixem que cogui a foc baix, una estona.
A continuació, posem els bolets escorreguts, les pomes pelades, tallades a grills regulars, i les olives. Quan tot el conjunt, és cuit, corregim de sal, i ja ho podem servir a taula, amb la mateixa cassola, amb uns estalvis a sota.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1879 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Gonçal, gracies per penjar la foto de la recepta. Quim.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: