Arròs a la milanesa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 grams d'arròs tipus bomba
  • Un cullerota de sofregit de tomàquet [Veure recepta]
  • Brou de pollastre[Veure recepta]
  • Una porció de mantega(no margarina)
  • Quatre xampinyons frescos de mida grossa
  • Dos llesques de pernil dolç
  • Una ceba mitjana
  • Vi blanc

4 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una cullera de fusta

Elaboració

Primerament, fem el brou com explico a la meva recepta i un cop fet, el colem i el reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, fem el sofregit de tomàquet com explico a la meva recepta i un cop fet el reservem.
Tot seguit, piquem la ceba i la saltem a la paella amb un bon tros de mantega a foc baix, i quan ja comença a estar mig cuita, hi afegim: el pernil tallat a juliana ben fina, els xampinyons tallats a la brunesa ben menuda, i quan tot plegat ja és mig cuit, hi afegim: l'arròs, un cullerot de sofregit de tomàquet, i un got de vi blanc, ho remenem tot ben remenat, i tot seguit hi afegim dos cullerots de brou de pollastre calent, anem remenant amb la cullera de fusta i si cal afegir-hi més brou, fins que veiem que l'arròs ja es en el seu punt de cuit, corregim de sal i ja el tindrem a punt per servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2105 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: