Arròs a la milanesa
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						Tipus de plat: Milanesa
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 300 grams d'arròs tipus bomba
- Un cullerota de sofregit de tomàquet ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Brou de pollastre![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Una porció de mantega(no margarina)
- Quatre xampinyons frescos de mida grossa
- Dos llesques de pernil dolç
- Una ceba mitjana
- Vi blanc
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Una cullera de fusta
Elaboració
							Primerament, fem el brou com explico a la meva recepta i un cop fet, el colem i el reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, fem el sofregit de tomàquet com explico a la meva recepta i un cop fet el reservem.
Tot seguit, piquem la ceba i la saltem a la paella amb un bon tros de mantega a foc baix, i quan ja comença a estar mig cuita, hi afegim: el pernil tallat a juliana ben fina, els xampinyons tallats a la brunesa ben menuda, i quan tot plegat ja és mig cuit, hi afegim: l'arròs, un cullerot de sofregit de tomàquet, i un got de vi blanc, ho remenem tot ben remenat, i tot seguit hi afegim dos cullerots de brou de pollastre calent, anem remenant amb la cullera de fusta i si cal afegir-hi més brou, fins que veiem que l'arròs ja es en el seu punt de cuit, corregim de sal i ja el tindrem a punt per servir a taula.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2155 visites.
 2155 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
  
  Carns
 Carns 
  Ous i làctics
 Ous i làctics
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram