Bunyols de carabasso facils

Ingredients

  • 1 paquet de REBOCINA
  • 1 carabasso
  • Sal
  • Oli de girasol per fregir

Elaboració

Ratllem el carabasso, salem i el posem tapat al microones 2 minuts, escorrem l'aigua de vegetacio
Agafem rebocina ,( la quantitat depent dels que vulguem fer )afegim aigua, remenem, ha de quedar una pasta espesa, i posem el carabasso, remenem be.
Posem abundant oli a una paella fonda, quant estigui calentent, anem posant culleradetes de pasta.
Quant estiguin daurats, els posem damunt paper absorbent.
Molt important es menjar calents acabats de fer.

10min

Notes

Poden servir d'acompanyament de carns o peix, o com a primer acompanyats d'amanida


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2611 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: