Bunyols de carabasso facils

Ingredients

  • 1 paquet de REBOCINA
  • 1 carabasso
  • Sal
  • Oli de girasol per fregir

Elaboració

Ratllem el carabasso, salem i el posem tapat al microones 2 minuts, escorrem l'aigua de vegetacio
Agafem rebocina ,( la quantitat depent dels que vulguem fer )afegim aigua, remenem, ha de quedar una pasta espesa, i posem el carabasso, remenem be.
Posem abundant oli a una paella fonda, quant estigui calentent, anem posant culleradetes de pasta.
Quant estiguin daurats, els posem damunt paper absorbent.
Molt important es menjar calents acabats de fer.

10min

Notes

Poden servir d'acompanyament de carns o peix, o com a primer acompanyats d'amanida


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2705 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: