Bunyols de carabasso facils
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Bunyols
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 paquet de REBOCINA
- 1 carabasso
- Sal
- Oli de girasol per fregir
Elaboració
Ratllem el carabasso, salem i el posem tapat al microones 2 minuts, escorrem l'aigua de vegetacio
Agafem rebocina ,( la quantitat depent dels que vulguem fer )afegim aigua, remenem, ha de quedar una pasta espesa, i posem el carabasso, remenem be.
Posem abundant oli a una paella fonda, quant estigui calentent, anem posant culleradetes de pasta.
Quant estiguin daurats, els posem damunt paper absorbent.
Molt important es menjar calents acabats de fer.
10min
Notes
Poden servir d'acompanyament de carns o peix, o com a primer acompanyats d'amanida
Etiquetes:
Verdures
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1527 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim