Coca de recapte facil

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 vaset de vi de cervesa
  • 1 vaset de vi d'oli
  • 350 grms.de farina
  • Sal
  • 1/2 paquet de llevadura royal o 15grm. de llevat de pastiser

6 racions

Elaboració

Barrejar tots els ingredients.
Deixar reposar 20mts. a temperatura ambient.
Aplanar amb el rodillo, i posar el recapte
Posar al forn que ja estara calent a 220º fins que estigui cuita
Recapte: pebrot vermell escalibat i asbursinie escalibada
si tire un rajoli d'oli
Recapte: ceba escalibada, pebrot vermell escalibat, una llauna de tonyna i anxoves
Recapte: rodanxes fines de carabasso i ceba
Recapte: rodanxes fines de tomaquet, espolvorejades de farigola i anxoves

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3881 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: