Coca de recapte facil
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 vaset de vi de cervesa
- 1 vaset de vi d'oli
- 350 grms.de farina
- Sal
- 1/2 paquet de llevadura royal o 15grm. de llevat de pastiser
6 racions
Elaboració
Barrejar tots els ingredients.
Deixar reposar 20mts. a temperatura ambient.
Aplanar amb el rodillo, i posar el recapte
Posar al forn que ja estara calent a 220º fins que estigui cuita
Recapte: pebrot vermell escalibat i asbursinie escalibada
si tire un rajoli d'oli
Recapte: ceba escalibada, pebrot vermell escalibat, una llauna de tonyna i anxoves
Recapte: rodanxes fines de carabasso i ceba
Recapte: rodanxes fines de tomaquet, espolvorejades de farigola i anxoves
40min
Etiquetes: Verdures Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3585 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.