Coca de recapte facil
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 vaset de vi de cervesa
- 1 vaset de vi d'oli
- 350 grms.de farina
- Sal
- 1/2 paquet de llevadura royal o 15grm. de llevat de pastiser
6 racions
Elaboració
Barrejar tots els ingredients.
Deixar reposar 20mts. a temperatura ambient.
Aplanar amb el rodillo, i posar el recapte
Posar al forn que ja estara calent a 220º fins que estigui cuita
Recapte: pebrot vermell escalibat i asbursinie escalibada
si tire un rajoli d'oli
Recapte: ceba escalibada, pebrot vermell escalibat, una llauna de tonyna i anxoves
Recapte: rodanxes fines de carabasso i ceba
Recapte: rodanxes fines de tomaquet, espolvorejades de farigola i anxoves
40min
Etiquetes:
Verdures
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2729 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim