Creps amb escalivada i botifarra negra amb ou ratllat
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						Tipus de plat: Aperitiu
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Deu creps
- Trenta rodanxes de botifarra negra de mig dit de gruix
- Escalivada ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Dos ous
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
- Un enciam iceberg
 5 racions
 5 racions
Utensilis
Una safata fonda pel forn
Una safata de porcellana gran
Un ratllador
Un pinzell
Un bol de vidre mitjà
Una paella gran
Un bol de vidre gran
Elaboració
							Primerament fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop freda, la pelem, la tallem en trossos menuts, la fiquem en el bol de vidre, la salpebrem i la reguem amb un raig d'oli d'oliva, i la reservem.
A part fem les creps com explico a la meva recepta, i un cop fetes les reservem.
Tot seguit, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les rodanxes de botifarra negra, i un cop fregides les reservem.
A continuació, netegem l'enciam iceberg, la tallem en juliana fina, i la repartim per tot el fons de la safata de porcellana com si fos un matalàs. 
Seguidament, omplim les creps amb una mica d'escalivada i tres rodanxes de botifarra negra, i les emboliquem com si fos un caneló, les pintem amb un pinzell amb ou batut i seguidament, afegim una mica d'ou ratllat, que prèviament hem bullit uns deu minuts, i els hem pelat, i ja podrem ficar les creps a la safata, al damunt del llit d'enciam, i ja les podrem servir a taula.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Cuina de tardor-hivern  La cuina de les creps  La cuina dels aperitius
 
						Etiquetes: 
						Cuina de tardor-hivern  La cuina de les creps  La cuina dels aperitius  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1948 visites.
 1948 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns Altres
 Altres Ous i làctics
 Ous i làctics 
  Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  
  
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Crep
 Crep 
 





 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram