Creps amb escalivada i botifarra negra amb ou ratllat

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Deu creps
  • Trenta rodanxes de botifarra negra de mig dit de gruix
  • Escalivada (Veure)
  • Dos ous
  • Aigua
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols
  • Un enciam iceberg

5 racions

Utensilis

Una safata fonda pel forn
Una safata de porcellana gran
Un ratllador
Un pinzell
Un bol de vidre mitjà
Una paella gran
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop freda, la pelem, la tallem en trossos menuts, la fiquem en el bol de vidre, la salpebrem i la reguem amb un raig d'oli d'oliva, i la reservem.
A part fem les creps com explico a la meva recepta, i un cop fetes les reservem.
Tot seguit, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les rodanxes de botifarra negra, i un cop fregides les reservem.
A continuació, netegem l'enciam iceberg, la tallem en juliana fina, i la repartim per tot el fons de la safata de porcellana com si fos un matalàs.
Seguidament, omplim les creps amb una mica d'escalivada i tres rodanxes de botifarra negra, i les emboliquem com si fos un caneló, les pintem amb un pinzell amb ou batut i seguidament, afegim una mica d'ou ratllat, que prèviament hem bullit uns deu minuts, i els hem pelat, i ja podrem ficar les creps a la safata, al damunt del llit d'enciam, i ja les podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

820 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!