La escalivada
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Amanida
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- Tres albergínies grosses
- Tres pebrots vermells grans
- Tres cebes pelades, de mida grossa
- Sal
- Oli d'oliva
- Una mica d'aigua
6 racions
Utensilis
Una safata fonda per anar al forn.
Una safata plana.
Elaboració
Agafem totes les verdures, les posem a la safata fonda, les salem, les reguem amb oli d'oliva pel damunt, afegim un dit d'aigua en el fons de la safata, i ho enfornem a 180º, tot donant-hi voltes perquè es coguin bé.
Un cop cuites les verdures, les emboliquem amb paper de diari, abans de pelar-les.
Seguidament, les pelem i les posem en una safata plana, abans de servir-les a taula.
1h
Notes
Si no disposem de barbacoa per fer caliu, sempre ho podem fer en el forn, com explico en aquesta recepta.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1620 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.