La escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres albergínies grosses
  • Tres pebrots vermells grans
  • Tres cebes pelades, de mida grossa
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Una mica d'aigua

6 racions

Utensilis

Una safata fonda per anar al forn.
Una safata plana.

Elaboració

Agafem totes les verdures, les posem a la safata fonda, les salem, les reguem amb oli d'oliva pel damunt, afegim un dit d'aigua en el fons de la safata, i ho enfornem a 180º, tot donant-hi voltes perquè es coguin bé.
Un cop cuites les verdures, les emboliquem amb paper de diari, abans de pelar-les.
Seguidament, les pelem i les posem en una safata plana, abans de servir-les a taula.

1h

Notes

Si no disposem de barbacoa per fer caliu, sempre ho podem fer en el forn, com explico en aquesta recepta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1823 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: