Vol-au-vents de tardor

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit vol-au-vents de mida mitjana
  • Salsa de vermut(la trobareu a les meves receptes)
  • La part blanca de quatre calçots
  • Una botifarra negra
  • Un pot petit de barreja de bolets
  • Formatge ratllat
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Conyac

4 racions

Utensilis

Una safata de cartró rectangular amb blonda
Una safata plana metal·lica
Un cassó gran
Una espàtula de fusta
Un cassó mitjà

Elaboració

Primerament, fem la salsa de vermut com explico a la meva recepta i la reservem damunt la planxa calenta.
A part, en un cassó amb un raig d'oli, sofregim els calçots ben picolats, els bolets escorreguts i picolats,
i la botifarra negra picolada sense pell.
Tot seguit ho salpebrem, i quan tot el conjunt ja és cuit, afegim un rajolí de conyac i deixem que s'acabi de coure. A continuació, omplim els vol-au-vents amb aquesta farsa, els cobrim amb una mica de salsa, els espolsem amb una mica de formatge ratllat, i els fiquem en el forn a 180º, fins que el formatge és daurat, i ja els podrem treure a taula en la safata de cartró amb blonda.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

516 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!