Esmorzar astronauta de bistec amb ous ferrats

Origen: Estats Units (EUA)
Dificultat: Fàcil

Valoració: ** 2/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 1 bistec de vedella gruixut
  • 2 ous
  • 1 llesca gran de pa
  • Oli
  • Sal i pebre

1 racions

Elaboració

1. Primer de tot deixem temperar el bistec a temperatura ambient uns minuts abans de coure'l.
2. Seguidament l'eixuguem amb un tovalló de paper i el segellem amb oli en una paella (o planxa) ben calenta durant mig minut per cada costat a foc alt.
3. Abaixem el foc a mig i fregim el bistec d'1 a 5 minuts fins al punt que el volem, sense afegir-li sal en cap moment. Retirem el bistec del foc un cop fet.
4. En una altra paella fregim els ous, els salem i els col·loquem en un plat damunt d'una bona llesca de pa.
5. Salpebrem el bistec i servim calent tot plegat.

Notes

Segons la Viquipèdia, aquest bistec amb ous es l'esmorzar tradicional dels astronàutes de la NASA des de 1961.
És molt important no salpebrar el bistec fins que el treiem del foc perquè ens quedi vermellet per dins i ben fet.


Etiquetes:             Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

164 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!