Esmorzar astronauta de bistec amb ous ferrats

Típica de: Estats Units (EUA) → NASA, Washington DC
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 bistec de vedella gruixut
  • 2 ous
  • 1 llesca gran de pa
  • Oli
  • Sal i pebre

1 racions

Elaboració

1. Primer de tot deixem temperar el bistec a temperatura ambient uns minuts abans de coure'l.
2. Seguidament l'eixuguem amb un tovalló de paper i el segellem amb oli en una paella o planxa ben calenta durant mig minut per cada costat a foc alt.
3. Abaixem el foc a mig i fregim el bistec d'1 a 5 minuts fins al punt que el vulguem, sense afegir-li sal en cap moment. Retirem el bistec del foc un cop fet.
4. En una altra paella fregim els ous, els salem i els col·loquem en un plat damunt d'una bona llesca de pa.
5. Salpebrem el bistec i servim calent tot plegat.

Notes

Segons la Viquipèdia, aquest bistec amb ous és l'esmorzar tradicional dels astronàutes de la NASA des de 1961.
És molt important no salpebrar el bistec fins que el treiem del foc perquè ens quedi vermellet per dins i ben fet.


Etiquetes:               Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

2320 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: