Esmorzar astronauta de bistec amb ous ferrats

Típica de: Estats Units (EUA) → NASA, Washington DC
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 bistec de vedella gruixut
  • 2 ous
  • 1 llesca gran de pa
  • Oli
  • Sal i pebre

1 racions

Elaboració

1. Primer de tot deixem temperar el bistec a temperatura ambient uns minuts abans de coure'l.
2. Seguidament l'eixuguem amb un tovalló de paper i el segellem amb oli en una paella o planxa ben calenta durant mig minut per cada costat a foc alt.
3. Abaixem el foc a mig i fregim el bistec d'1 a 5 minuts fins al punt que el vulguem, sense afegir-li sal en cap moment. Retirem el bistec del foc un cop fet.
4. En una altra paella fregim els ous, els salem i els col·loquem en un plat damunt d'una bona llesca de pa.
5. Salpebrem el bistec i servim calent tot plegat.

Notes

Segons la Viquipèdia, aquest bistec amb ous és l'esmorzar tradicional dels astronàutes de la NASA des de 1961.
És molt important no salpebrar el bistec fins que el treiem del foc perquè ens quedi vermellet per dins i ben fet.


Etiquetes:               Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

2382 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: