Ous ferrats amb xixorrites
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dos ous grans
- Sal
- Oli d'oliva
- 100 grams de xixorrites
1 racions
Utensilis
Una paella gran
Un plat gran de porcellana blanca
Una espàtula metal·lica plana
Elaboració
Primerament, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, fregim els ous ferrats, i un cop cuits al nostre gust, els fiquem en el centre del plat.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les xixorrites i un cop estiguin fregides, les fiquem pel damunt dels ous ferrats, i ja ho podrem servir a taula.
30min
Notes
Farem tants plats com començals seguin a taula
Etiquetes:
Cuina de tardor Esmorzars de forquilla
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2558 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amiga Teresa, si vas a les m3eves receptes, podràs veure la recepta allioli fet amb llet, que també et pot ser interessant....
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...