Truita de riu a la Navarra

Categoria:
Típica de: Espanya → Navarra
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una truita per comensal
  • Quatre llesques de pernil salat
  • Vuit tires de cansalada fumada, tallades finetes
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Vuit escuradents
  • Farina
  • Llet

4 racions

Utensilis

Una safata de plàstic, fonda

Elaboració

Com que les truites de riu acostumen a ser molt llafiscoses, primer de tot, les netejarem bé, i les rentarem en una safata, amb llet, per treurels-hi la viscositat.
Un cop netes, les obrim i els hi posem una llesca de pernil a dins. Seguidament, les emboliquem amb les llesques de cansalada, i ho fixem amb els escuradents, perque no caiguin.
Les passem per farina, i les fregim en una paella, amb oli d'oliva.
Quan són fregides, les posem damunt un paper de cuina, per treure l'eccès d'oli.
Seguidament, ja són a punt per servir a taula.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1759 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!