Coca de pasta de full amb escalivada i verats en escabetx
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						Tipus de plat: Aperitiu
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
 6 racions
 6 racions
Utensilis
Una placa pel forn amb paper sulfurat
Una safata de cartró amb blonda
Un corró per estirar
Un corró per punxar
Elaboració
							Primerament, fem els verats en escabetx com explico a la meva recepta i els reservem.
Seguidament, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, la tallem a juliana i la reservem.
A continuació, espolsem el marbre de la cuina amb farina i amb l'ajud del corró estirem la pasta de full, i amb l'altre corró, la punxem.
Seguidament, la fiquem a la placa del forn am un paper sulfurat, tallada a 20 centímetres d'ample i 30 de llarg.
L'enfornem a 180º, fins que la pasta de full estigui daurada, i la retirem.
Tot seguit, la fiquem a la safata de cartró, i amb la juliana de la samfaina omplim tota la superfície de la coca.
A continuació, esqueixem els verats i els repartim pel damunt de l'escalivada. Ja per acabar, reguem tota la coca amb oli d'oliva, i ja la podrem servir a taula.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina dels aperitius
 
						Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina dels aperitius  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1596 visites.
 1596 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png)
![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Sopes i cremes
 Sopes i cremes Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram