Coca de pasta de full amb escalivada i verats en escabetx

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una placa de pasta de full
  • Sis verats en escabetx (els trobareu a les meves receptes)
  • Escalivada (la trobareu a les meves receptes)
  • Farina
  • Oli d'oliva

6 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb paper sulfurat
Una safata de cartró amb blonda
Un corró per estirar
Un corró per punxar

Elaboració

Primerament, fem els verats en escabetx com explico a la meva recepta i els reservem.
Seguidament, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, la tallem a juliana i la reservem.
A continuació, espolsem el marbre de la cuina amb farina i amb l'ajud del corró estirem la pasta de full, i amb l'altre corró, la punxem.
Seguidament, la fiquem a la placa del forn am un paper sulfurat, tallada a 20 centímetres d'ample i 30 de llarg.
L'enfornem a 180º, fins que la pasta de full estigui daurada, i la retirem.
Tot seguit, la fiquem a la safata de cartró, i amb la juliana de la samfaina omplim tota la superfície de la coca.
A continuació, esqueixem els verats i els repartim pel damunt de l'escalivada. Ja per acabar, reguem tota la coca amb oli d'oliva, i ja la podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

568 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!