Romesco mariner de verats i patates
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Vuit verats de mida mitjana
- Vuit patates de mida mitjana
- Quatre cullerots del meu romesco (el trobareu a les meves receptes)
- Quatre cullerots de fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
- Un got de conyac
- Oli d'oliva
- Sal
- Farina
- Julivert picolat
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una cassola marinera metal·lica gran
Un batedor de varetes
Un plat de fusta
Unasafata plana amb paper de cuina
Una paella gran
Elaboració
							Primerament, netegem els verats i de cada verat en fem dos filets, els salem, els enfarinem i els fregim en una paella amb oli d'oliva uns tres minuts, i tot seguit els fiquem en una safata amb paper de cuina per treure l'excés d'oli, i els reservem.
A part, pelem les patates, les tallem a rodanxes d'un dit de gruix i les reservem.
Seguidament, en una cassola marinera, fiquem el got de conyac amb el foc baix i un cop calent el flamegem. A continuació, afegim el romesco i ho remenem amb el batedor de varetes.
Tot seguit, afegim el fumet de peix i seguim remenant.
A continuació, afegim les patates, corregim de sal i deixem que coguin a foc baix fins que estguin mig cuites.
Tot seguit afegim els filets de verat i deixem que cogui tot plegat fins que les patates siguin ja cuites. Per acabar, espolsem força julivert picolat pel damunt, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						Cuina de primavera  Cuina marinera
 
						Etiquetes: 
						Cuina de primavera  Cuina marinera  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1838 visites.
 1838 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Paella
 Paella Llegums i verdures
 Llegums i verdures Carns
 Carns Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram