Romesco mariner de verats i patates

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit verats de mida mitjana
  • Vuit patates de mida mitjana
  • Quatre cullerots del meu romesco (el trobareu a les meves receptes)
  • Quatre cullerots de fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
  • Un got de conyac
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Farina
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera metal·lica gran
Un batedor de varetes
Un plat de fusta
Unasafata plana amb paper de cuina
Una paella gran

Elaboració

Primerament, netegem els verats i de cada verat en fem dos filets, els salem, els enfarinem i els fregim en una paella amb oli d'oliva uns tres minuts, i tot seguit els fiquem en una safata amb paper de cuina per treure l'excés d'oli, i els reservem.
A part, pelem les patates, les tallem a rodanxes d'un dit de gruix i les reservem.
Seguidament, en una cassola marinera, fiquem el got de conyac amb el foc baix i un cop calent el flamegem. A continuació, afegim el romesco i ho remenem amb el batedor de varetes.
Tot seguit, afegim el fumet de peix i seguim remenant.
A continuació, afegim les patates, corregim de sal i deixem que coguin a foc baix fins que estguin mig cuites.
Tot seguit afegim els filets de verat i deixem que cogui tot plegat fins que les patates siguin ja cuites. Per acabar, espolsem força julivert picolat pel damunt, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

565 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!