Com fer la nata agra
Per fer la nata agra, posem nata líquida per muntar en un bol de vidre, amb un pessic de sal i pebre blanc en pols, i amb un batedor de varetes anem batent tot afegint-hi suc de llimona, fins que qualli la nata, i si la volem fer amb herbes, podem afegir-hi : porradell picat,julivert picat, alfàbrega picada, o l'herba que ens vingui de gust.
Truc de cuina: Com fer la nata agra
El truc de cuina "Com fer la nata agra" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Ara, segons l'institut d'estudis Catalans, en el xoriç, ja sel pot anomenar Xistorra, de manera oficial.
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...