Com fer els ous poche o escalfats, pas a pas
Per fer els ous escalfats, posem una cassola fonda amb dos litres d'aigua i un bon raig de vinagre, i quan arrenqui a bullir, afegim els ous un a un dintre d'una tassa, i els deixem coure uns cinc minuts, i tot seguit, amb l'ajuda d'una aranya, els anem posant en un bol de vidre amb aigua freda i un grapat de glaçons, i tot seguit, els hi retallem les clares ambunes tisores, i ja els tenim a punt per servir.
Truc de cuina: Com fer els ous poche o escalfats, pas a pas
El truc de cuina "Com fer els ous poche o escalfats, pas a pas" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Ara, segons l'institut d'estudis Catalans, en el xoriç, ja sel pot anomenar Xistorra, de manera oficial.
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...