Perquè la ceba no piqui a les amanides
Si volem que quan posem ceba a les amanides, no ens piqui ni ens torni el gust de la ceba, el que farem és tallar la ceba a juliana, posar-la en un plat fondo coberta amb aigua fresca, i tenir-la en ple sol al menys una hora.
Seguidament, la rentem amb aigua freda a raig d'aixeta, l'escorrem i ja la podrem fer servir per les amanides.
Truc de cuina: Perquè la ceba no piqui a les amanides
El truc de cuina "Perquè la ceba no piqui a les amanides" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Ara, segons l'institut d'estudis Catalans, en el xoriç, ja sel pot anomenar Xistorra, de manera oficial.
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...