Perquè la ceba no piqui a les amanides
Si volem que quan posem ceba a les amanides, no ens piqui ni ens torni el gust de la ceba, el que farem és tallar la ceba a juliana, posar-la en un plat fondo coberta amb aigua fresca, i tenir-la en ple sol al menys una hora.
Seguidament, la rentem amb aigua freda a raig d'aixeta, l'escorrem i ja la podrem fer servir per les amanides.
Truc de cuina: Perquè la ceba no piqui a les amanides
El truc de cuina "Perquè la ceba no piqui a les amanides" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Amic Joan, he fet indagacions sobre el llibre delCorpus de la Cuina Catalana, i he sabut que l'any 2023, van fer una...
Amic Joan, magradaria que hem digues en quin llibre del Corpus de la cuina Catalana està ubicat, doncs el que jo tinc a...
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....