Com pelar els alls d'una manera fàcil i rapida
Quan tinguem de pelar quantitat d'alls els desgranem, els posem en un estri fondo i els cobrim amb aigua tèbia i els deixem en remull unes dues hores.
En el moment de pelar-los, ho fem amb l'ajuda d'un ganivet petit (puntilla), i a mida que els anem pelant, els anem posant dintre un pot de vidre gran,i un cop tots pelats, tapem el pot amb una tapa, i els guardem a la nevera o a la càmera si es tracta d'una cuina professional, fins el moment que ens facin falta.
De totes maneres, molts distribuïdors de verdures per l'hostaleria, ja serveixen els alls pelats en bosses d'un quilo, cosa que fa la feina més senzilla i rapida.
Truc de cuina: Com pelar els alls d'una manera fàcil i rapida
El truc de cuina "Com pelar els alls d'una manera fàcil i rapida" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Ara, segons l'institut d'estudis Catalans, en el xoriç, ja sel pot anomenar Xistorra, de manera oficial.
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...