Com tallar fàcilment el julivert picolat
Quan a les meves receptes jo dic "julivert picolat", no hem refereixo a que hem de aixafar el julivert amb el ganivet, sinó que el que hem de fer és tallar-lo amb el ganivet. per fer-ho, primer traiem les fulles del julivert, i en fem una pilota i la posem damunt una taula de tallar, i tot seguit ho anem tallant fins que quedi ben picolat però mai aixafat, perquè quedaria humit degut a l'efecte de la seva clorofil·la.
Truc de cuina: Com tallar fàcilment el julivert picolat
El truc de cuina "Com tallar fàcilment el julivert picolat" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Ara, segons l'institut d'estudis Catalans, en el xoriç, ja sel pot anomenar Xistorra, de manera oficial.
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...