Com tallar fàcilment el julivert picolat
Quan a les meves receptes jo dic "julivert picolat", no hem refereixo a que hem de aixafar el julivert amb el ganivet, sinó que el que hem de fer és tallar-lo amb el ganivet. per fer-ho, primer traiem les fulles del julivert, i en fem una pilota i la posem damunt una taula de tallar, i tot seguit ho anem tallant fins que quedi ben picolat però mai aixafat, perquè quedaria humit degut a l'efecte de la seva clorofil·la.
Truc de cuina: Com tallar fàcilment el julivert picolat
El truc de cuina "Com tallar fàcilment el julivert picolat" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Amic Carles, si vas a les meves receptes, podràs veure la recepta de l'estofat de vedella amb patates i olives trencades,...
Amiga Elvira, la farina de blat dissolta amb aigua, s'acostuma a afegir-la al final de la recepta, per si cal espessir-la una...
Amic Joan, si vas a les meves receptes, veuràs la recepta de la truita a la Basca, que crec que també et pot agradar.¨...
Amic Joan, a les cuines professionals, per fer la fideuà, es fan servir els fideus del nº2, prèviament fregits a part en...
Amiga Carme, si vas a les meves receptes, podràs veure un altre manera de fer l'arròs amb llet que també et pot agradar....