Que podem fer quan es talla el romesco per arreglar-lo
Normalment, quan fem el romesco o salsa per calçots i es talla, és per excés d'oli.
Per solucionar aquest problema, si és per poca quantitat hi afegim un ou sencer, i si és més quantitat en posem dos, ho batem amb la batedora elèctrica, i veurem que el romesco torna a estar ben lligat.
Abans però de fer aquesta operació, retirarem amb un cullerot la resta d'oli que esta surant pel damunt.
Truc de cuina: Que podem fer quan es talla el romesco per arreglar-lo
El truc de cuina "Que podem fer quan es talla el romesco per arreglar-lo" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat

149 seguidors
Quim Lleonart RSS feed.
Voldria aprofitar aquesta recepta, per desitjar a tots i totes les amigues de receptes.cat, un bon Nadal i un prosper any...
Amiga Victoria, aquest brou es pot fer servir com qualsevol brou de carn o un brou d'au, amb l'aventatge que és més...
Amic Joan, he fet indagacions sobre el llibre delCorpus de la Cuina Catalana, i he sabut que l'any 2023, van fer una...
Amic Joan, magradaria que hem digues en quin llibre del Corpus de la cuina Catalana està ubicat, doncs el que jo tinc a...
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...