Que podem fer quan es talla el romesco per arreglar-lo
Normalment, quan fem el romesco o salsa per calçots i es talla, és per excés d'oli.
Per solucionar aquest problema, si és per poca quantitat hi afegim un ou sencer, i si és més quantitat en posem dos, ho batem amb la batedora elèctrica, i veurem que el romesco torna a estar ben lligat.
Abans però de fer aquesta operació, retirarem amb un cullerot la resta d'oli que esta surant pel damunt.
Truc de cuina: Que podem fer quan es talla el romesco per arreglar-lo
El truc de cuina "Que podem fer quan es talla el romesco per arreglar-lo" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Ara, segons l'institut d'estudis Catalans, en el xoriç, ja sel pot anomenar Xistorra, de manera oficial.
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...