Com coure el pop i que quedi tendre
Hi ha molta gent, que diu que perquè el pop quedi tendre en bullir-lo, se l'ha de pegar uns cops, o se l'ha de congelar, i sense fer res d'això, també pot quedar mol tendre, si el coem de la següent manera: primerament, posem una olla fonda al foc amb: una branca d'api, una fulla de llorer i mitja ceba pelada.
Quan l'aigua comença a bullir, agafem el pop per la boca, i el submergim en l'aigua, contant fins a cinc, i el pugem, fent aquesta operació fins a tres vegades, i en l'ultima vegada, el submergim definitivament, i deixem que cogui a foc viu, tot vigilant que no ens quedi massa cuit, ja que es podrien desenganxar els tentacles.
Truc de cuina: Com coure el pop i que quedi tendre
El truc de cuina "Com coure el pop i que quedi tendre" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Ara, segons l'institut d'estudis Catalans, en el xoriç, ja sel pot anomenar Xistorra, de manera oficial.
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...