Com fer més espessa la brandada de bacallà
Quan fem una brandada de bacallà, i ja gairebé la tenim acabada, escalfem una mica d'oli d'oliva i l'anem afegint a la brandada amb l'ajud de la batedora elèctrica.
Aquest és el secret perquè la brandada quedi ben travada, quan refredi l'oli, i quedi amb un acabat més professional
Truc de cuina: Com fer més espessa la brandada de bacallà
El truc de cuina "Com fer més espessa la brandada de bacallà" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Ara, segons l'institut d'estudis Catalans, en el xoriç, ja sel pot anomenar Xistorra, de manera oficial.
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...