Coses que hem de saber sobre el cava i la cervesa
Quan cuinem amb cervesa o cava, hem de tenir present que degut a que porten carboni, no acostumen a reduir encara que les fem bullir, però en canvi deixen les carns, més tendres i saboroses.
Truc de cuina: Coses que hem de saber sobre el cava i la cervesa
El truc de cuina "Coses que hem de saber sobre el cava i la cervesa" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Ara, segons l'institut d'estudis Catalans, en el xoriç, ja sel pot anomenar Xistorra, de manera oficial.
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...