Coses que hem de saber sobre el cava i la cervesa
Quan cuinem amb cervesa o cava, hem de tenir present que degut a que porten carboni, no acostumen a reduir encara que les fem bullir, però en canvi deixen les carns, més tendres i saboroses.
Truc de cuina: Coses que hem de saber sobre el cava i la cervesa
El truc de cuina "Coses que hem de saber sobre el cava i la cervesa" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Amiga Victoria, aquest brou es pot fer servir com qualsevol brou de carn o un brou d'au, amb l'aventatge que és més...
Amic Joan, he fet indagacions sobre el llibre delCorpus de la Cuina Catalana, i he sabut que l'any 2023, van fer una...
Amic Joan, magradaria que hem digues en quin llibre del Corpus de la cuina Catalana està ubicat, doncs el que jo tinc a...
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.