Patates al caliu fetes al forn
Quan vulgueu fer patates al caliu per guarnició, en comptes de fer-les directes al forn, agafeu les patates, les renteu a raig d'aixeta i les assequem amb un paper de cuina, i tot seguit les posem una a una, damunt un full de paper d'alumini, les espolsem amb sal i pebre negre en pols, les reguem amb un raig d'oli d'oliva, i les emboliquem com si fossin una pilota, i les enfornem a 180º, fins que clavem un escuradents, i veiem que ja estan cuites.
A l'hora de servir, retirem el paper d'alumini, les tallem en dues meitats, les espolsem amb sal i una mica de pebre vermell dolç, i les reguem amb un rajolí d'oli d'oliva, i ja les tenim llestes per servir.
Truc de cuina: Patates al caliu fetes al forn
El truc de cuina "Patates al caliu fetes al forn" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Ara, segons l'institut d'estudis Catalans, en el xoriç, ja sel pot anomenar Xistorra, de manera oficial.
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...