Com fer que les mongetes del ganxet semblin cuites de casa
Aquesta tècnica es fa servir sobretot a les cuines professionals, i es tracta simplement d'agafar un pot de mongetes en conserva de dos quilos, les rentem a raig d'aixeta, les escorrem i les reservem.
A part, en una cassola fonda posem: tres litres d'aigua amb un pessic de sal, una branca d'api, una fulla de llorer, mitja ceba pelada, i dos alls pelats, i ho posem tot plegat dintre d'una bossa de malla la lliguem, la posem dintre la cassola i deixem que arrenqui el bull durant vint minuts a foc viu, i tot seguit, posem el foc baix, hi afegim les mongetes i deixem que coguin deu minuts, les deixem refredar, i ja les podrem guardar en un atuell amb tapa dintre la nevera fins que ens calguin fer-les servir.
Truc de cuina: Com fer que les mongetes del ganxet semblin cuites de casa
El truc de cuina "Com fer que les mongetes del ganxet semblin cuites de casa" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Amiga Elvira, la farina de blat dissolta amb aigua, s'acostuma a afegir-la al final de la recepta, per si cal espessir-la una...
Amic Joan, si vas a les meves receptes, veuràs la recepta de la truita a la Basca, que crec que també et pot agradar.¨...
Amic Joan, a les cuines professionals, per fer la fideuà, es fan servir els fideus del nº2, prèviament fregits a part en...
Amiga Carme, si vas a les meves receptes, podràs veure un altre manera de fer l'arròs amb llet que també et pot agradar....
Amiga Anna, si vas a les meves receptes, podras veure la meva recepta de sípia estofada amb mandonguilles, que també et pot...