Com fer que les mongetes del ganxet semblin cuites de casa
Aquesta tècnica es fa servir sobretot a les cuines professionals, i es tracta simplement d'agafar un pot de mongetes en conserva de dos quilos, les rentem a raig d'aixeta, les escorrem i les reservem.
A part, en una cassola fonda posem: tres litres d'aigua amb un pessic de sal, una branca d'api, una fulla de llorer, mitja ceba pelada, i dos alls pelats, i ho posem tot plegat dintre d'una bossa de malla la lliguem, la posem dintre la cassola i deixem que arrenqui el bull durant vint minuts a foc viu, i tot seguit, posem el foc baix, hi afegim les mongetes i deixem que coguin deu minuts, les deixem refredar, i ja les podrem guardar en un atuell amb tapa dintre la nevera fins que ens calguin fer-les servir.
Truc de cuina: Com fer que les mongetes del ganxet semblin cuites de casa
El truc de cuina "Com fer que les mongetes del ganxet semblin cuites de casa" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Ara, segons l'institut d'estudis Catalans, en el xoriç, ja sel pot anomenar Xistorra, de manera oficial.
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...