Com omplir motlles de manera fàcil i compacte
Molts de vosaltres eu vist per la televisió que surten cuiners i cuineres que fan nius amb motlles ja siguin rodons o quadrats, i que quan els omplen amb els ingredients que siguin, ho fan amb una cullera sopera, i ho van aixafant amb la mateixa cullera fins que ja el tenen ple, i llavors el desemmotllen i queda el niu llest per servir a taula.
En canvi jo, també l'omple amb una cullera, però per aixafar-ho faig servir una ma de morter posada del revés, i aixi aconsegueixo que un cop desemmotllat, quedi més compacte i perfecte.
Truc de cuina: Com omplir motlles de manera fàcil i compacte
El truc de cuina "Com omplir motlles de manera fàcil i compacte" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Ara, segons l'institut d'estudis Catalans, en el xoriç, ja sel pot anomenar Xistorra, de manera oficial.
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...