Perquè les paelles d'arròs no rellisquin al servir-les a taula
Aquest truc, és mes aviat per les cuines professionals com : bars i restaurants, etc.., però també pot ser útil per a casa nostre.
En els restaurants, quan serveixen una paella d'arròs, ho fan amb uns estalvis de vímet a sota de la paellera, i entre els estalvis i la paella, s'hi posen unes fulles d'enciam, perquè la paella no rellisqui i se'n vagi al terra, cosa que causaria molts entrebancs.
Truc de cuina: Perquè les paelles d'arròs no rellisquin al servir-les a taula
El truc de cuina "Perquè les paelles d'arròs no rellisquin al servir-les a taula" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Amiga Fanny, hi ha cuiners, que abans de posar-ho en el forn. al damunt hi posen una tira de pebrot vermell escalivat, i...
La quantitat de llet, sempre serà d'acord amb la quantitat que es vulgui fer, tenint en compte que al posar-li l'oli, es...
Amiga Montserrat, gracies pel teu comentari. Quim Lleonart.
Amigues Ganxeta i Asela Masià, en molts restaurants, et posen allioli, perquè el fumet que fan a vegades no tenen els gusts...
Amic Gonçal, gracies per penjar la foto de la recepta. Quim.