Perquè les paelles d'arròs no rellisquin al servir-les a taula
Aquest truc, és mes aviat per les cuines professionals com : bars i restaurants, etc.., però també pot ser útil per a casa nostre.
En els restaurants, quan serveixen una paella d'arròs, ho fan amb uns estalvis de vímet a sota de la paellera, i entre els estalvis i la paella, s'hi posen unes fulles d'enciam, perquè la paella no rellisqui i se'n vagi al terra, cosa que causaria molts entrebancs.
Truc de cuina: Perquè les paelles d'arròs no rellisquin al servir-les a taula
El truc de cuina "Perquè les paelles d'arròs no rellisquin al servir-les a taula" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Ara, segons l'institut d'estudis Catalans, en el xoriç, ja sel pot anomenar Xistorra, de manera oficial.
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...