Com ho hem de fer perquè les prunes i les panses quedin toves
Quan hem de fer servir tant panses com prunes sense pinyol, si volem que ens quedin toves, primer de tot les escaldem amb aigua bullint durant uns tres minuts, i així no notareu un rebuig amb la resta d'ingredients que componen la preparació, això també val pels pinyons.
Truc de cuina: Com ho hem de fer perquè les prunes i les panses quedin toves
El truc de cuina "Com ho hem de fer perquè les prunes i les panses quedin toves" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Amic Joan, he fet indagacions sobre el llibre delCorpus de la Cuina Catalana, i he sabut que l'any 2023, van fer una...
Amic Joan, magradaria que hem digues en quin llibre del Corpus de la cuina Catalana està ubicat, doncs el que jo tinc a...
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....