Perquè les prunes i les panses quedin toves
Quan hem de fer servir tant panses com prunes sense pinyol, si volem que ens quedin toves, primer de tot les escaldem amb aigua bullint durant uns tres minuts, i així no notareu un rebuig amb la resta d'ingredients que componen la preparació, això també val pels pinyons.
Truc de cuina: Perquè les prunes i les panses quedin toves
El truc de cuina "Perquè les prunes i les panses quedin toves" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Amiga Fanny, hi ha cuiners, que abans de posar-ho en el forn. al damunt hi posen una tira de pebrot vermell escalivat, i...
La quantitat de llet, sempre serà d'acord amb la quantitat que es vulgui fer, tenint en compte que al posar-li l'oli, es...
Amiga Montserrat, gracies pel teu comentari. Quim Lleonart.
Amigues Ganxeta i Asela Masià, en molts restaurants, et posen allioli, perquè el fumet que fan a vegades no tenen els gusts...
Amic Gonçal, gracies per penjar la foto de la recepta. Quim.