Com ho hem de fer perquè les prunes i les panses quedin toves
Quan hem de fer servir tant panses com prunes sense pinyol, si volem que ens quedin toves, primer de tot les escaldem amb aigua bullint durant uns tres minuts, i així no notareu un rebuig amb la resta d'ingredients que componen la preparació, això també val pels pinyons.
Truc de cuina: Com ho hem de fer perquè les prunes i les panses quedin toves
El truc de cuina "Com ho hem de fer perquè les prunes i les panses quedin toves" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Ara, segons l'institut d'estudis Catalans, en el xoriç, ja sel pot anomenar Xistorra, de manera oficial.
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...